Diensten

Brandkasten

In de Oostendse Steenweg te Brugge vindt u een uitgebreid gamma in onze showroom.

 

Ook voor grotere beveiligingsinstallaties kan u er toestellen bezichtigen. En kennismaken met onze systemen voor panic rooms, safety rooms of beveiligde laboratorium ruimtes. Deze beschikken over gecontroleerde toegangscontrole, luchtfilters, laminaire luchtflow, en alle toebehoren om veiligheid op élk vlak te garanderen.

Inbouwsafes, muurkluizen & losse kluizen.

Wij beschikken over verschillende modellen inbouwsafes, muurkluizen, kluizen voor een vrije opstelling of om weg te werken in meubelstukken. Want tegen diefstal speelt de plaatsing van de kluis een bijna even belangrijke rol als de kwaliteit van de safes zelf. Traen- Van Parijs staat u tijdens een persoonlijk contact graag bij met advies op maat. Voor elke prijsklasse vindt u er een oplossing: van een kleine geldkoffer tot de installatie van een afstortkluis voor het veilig opbergen van het contant geld van uw winkel of kantoor.

Dombrecht & Burg-Wächter.

In onze showroom met parkeerplaats voor de deur kunt u ons gamma safes en brandkasten van naderbij bekijken. Wij werken met kluizen van de merken Dombrecht en Burg-Wächter, wereldleiders en gevestigde waarden in veiligheidsartikelen. Ofwel sturen wij onze depannagedienst ter plaatse, ofwel komt u langs naar onze werkplaats.

Brandkasten & brandkoffers.

Brandkastfabrikanten ontwikkelden een gamma brandkoffers speciaal hiervoor bestemd. Zo’n brandwerende kluizen houden stand bij temperaturen tot 900 °C en beschermen uw spullen ook tegen schade door bluswater en puin.

Ook voor het openen en herstellen van kapotte safes kunt u bij ons terecht.

Dankzij het zeventig jarig bestaan van ons bedrijf zijn wij thuis in praktisch alle modellen van kluizen en andere modellen leren we graag kennen. Naast de klassieke safe met sleutel en cijferslot, depanneren wij ook elektronische safes en openen we digitale gecontroleerde geldkluizen.
Scroll naar boven