TRAEN - VAN PARYS

Sleutels bijmaken Beernem

Voor het snel bijmaken van huis sleutels, huissleutels & autosleutels kunt u bij Traen-Van Parys terecht.

In onze winkel in de Oostendse Steenweg in Brugge hebben wij een grote voorraad sleutels voorhanden.

Vlot bereikbaar vanuit Beernem met eigen parkeerplaatsen. Vlot en gemakkelijk bedient.

3D sleutel scanner zorgt voor vlotte service.

Elke werkdag en zaterdag voormiddag vindt u er iemand aanwezig om een sleutel bij te laten maken. Dankzij onze 3D sleutel scanner en stocksysteem zien we meteen of we de gezochte sleutel op voorraad hebben of niet.

Sleutels van alle courante merken.

We hebben samenwerkingsverbanden met de merken DOM, Litto, C.s., BKS, Iseo en Evva. Zowel bij DOM, BKS en Evva hebben we eigen profielen waarvan u direct een kopie kunt laten maken bij ons. Zoekt u een huissleutel van YALE, LIPS, SOBINCO, DORMA, CISA, HOPPE, ABUS, ASSA ABLOY of SILCA, dan hebben wij hem gegarandeerd in huis.

Uitstekende reputatie, al 70 jaar lang.

Voor al onze producten zorgen we voor een correcte afstelling, ter plaatse in Beernem & Oedelem, Sint-Joris of in onze eigen werkplaats. Wij hopen dat onze goede Google reviews u kunnen overtuigen en u op onze ervaring beroep doet.

Eigendomscertificaat noodzakelijk.

Breng voor veiligheidscilinders met bijbehorende sleutels het eigendomscertificaat mee en wij zorgen voor de reservekopie die u gemoedsrust schenkt.

Voor zowel huissleutels, autosleutels, fietssleutels, als brandkastsleutels zal u bij ons het juiste materiaal en advies vinden. Vlot bereikbaar vanuit Beernem.

Sinds 2020 staat een 4de generatie slotenmakers aan de leiding van het bedrijf, dat is meer dan 70 jaar ervaring in huis en een sterk team vakmannen op de baan. Zo herstellen we de sloten van beschermde woningen en beschikken we over een uitgebreid assortiment authentieke oldtimersleutels. Daarnaast dupliceren we ook hedendaagse autosleutels.