Door de geboorte van ons eerste kindje zijn we deze namiddag 23/06 moeilijk bereikbaar en morgen 24/06 uitzonderlijk gesloten.

TRAEN - VAN PARYS

Sloten herstellen/vervangen Oudenburg

Favicon Traen Van Parys scaled e1635757855435

Voor een veilige afsluiting van uw woning in Oudenburg bieden wij een uitgebreid assortiment cilindersloten.

Favicon Traen Van Parys scaled e1635757855435

We bieden 70 jaar ervaring met meerpuntssloten, veiligheidssloten, sluitplannen...

Favicon Traen Van Parys scaled e1635757855435

We voorzien sluitplannen & beveiliging op maat van uw woning en wensen.

Ruime stock aan sloten.

Het lange bestaan van slotenmakerij Traen-VanParys laat ons over een ruime stock klassieke cilindersloten beschikken, van klassieke dubbele of halve Euro-cilinders, Zwitserse cilinders, dubbele veiligheidscilinders met nood-functie, hele of halve knopcilinders, staartcilinders tot brievenbus cilinders. Naast veiligheidssloten hebben we cilindersloten met veiligheidscilinders en bijpassende sleutels met eigendomscertificaat op voorraad. De veiligheidscilinders verhinderen het illegaal kopiëren van de sleutel.

Meerpuntssluiting voor optimale beveiliging.

Om de inbraakbeveiliging van uw gebouw te verhogen, en het forceren van de deur te voorkomen, raden we het gebruik van een meerpuntssluiting aan. De deur wordt boven en onderaan vergrendeld, met één beweging. Wij hebben verschillende types meerpuntssloten om uit te kiezen. Afhankelijk van de mogelijkheden van de bestaande deur of de te verkiezen bedieningswijze, bekijken we dit graag samen met u. Contacteer ons voor een plaatsbezoek in Oudenburg & Ettelgem, Roksem, Westkerke.

Enkelvoudige cilinders al dan niet gelijksluitend.

Naast veiligheidscilinders leveren we ook enkelvoudige cilinders, wel of niet gelijksluitend. Met gelijksluitend bedoelen we dat 1 sleutel de verschillende sloten kan openen. Dan hoeft u alleen één sleutel goed te bewaren en moet er geen ingewikkeld sluit en sleutelplan opgesteld worden.

Een sluitplan is interessant voor grotere gebouwen.

Een sluitplan wordt op maat gemaakt en bepaalt de toegangsrechten voor bepaalde sleutels of personen. Dat kunnen wij zowel mechanisch als elektronisch klaarspelen, al dan niet gekoppeld aan toegangscontrole. U bepaalt steeds zelf welke sleutel of persoon toegang heeft tot welke ruimtes. Wij kunnen over meerdere sleutels en sloten verschillende toegangsrechten toekennen.

Logo Traen Van Parys

Met ons eigen montageteam zijn we snel ter plaatse in Oudenburg.

We bieden voor iedere prijsklasse een oplossing. Al zeventig jaar biedt Traen-VanParys een kwaliteitsvolle service. Onze sloten zijn als ze niet antiek zijn, voorzien van een SKG** of SKG*** keurmerk. Wij werken met de gecertificeerde merken DOM, BKS, YALE, LIPS, LITTO, SOBINCO, DORMA, CISA, HOPPE, ABUS, ASSA ABLOY, SILCA. Persoonlijk contact & advies op maat zijn één van onze speerpunten. Wij gaan prat op onze hoge klanttevredenheidsscores. We ontvangen u graag in onze toonzaal met eigen parkeerplaats om met u de verschillende sloten, sluitplannen en sleutelplannen te bekijken.