Diensten

Sloten

Met ons eigen montageteam en eigen werkplaats werken we op maat van ieders budget.

Wij bieden voor iedere prijsklasse een oplossing. Al zeventig jaar biedt Traen-VanParys een kwaliteitsvolle service. Onze sloten zijn als ze niet antiek zijn, voorzien van een SKG** of SKG*** keurmerk. Wij werken met de gecertificeerde merken DOM, BKS, YALE, LIPS, LITTO, SOBINCO, DORMA, CISA, HOPPE, ABUS, ASSA ABLOY, SILCA. Persoonlijk contact & advies op maat zijn één van onze speerpunten. Wij gaan prat op onze hoge klanttevredenheidsscores. We ontvangen u graag in onze toonzaal met eigen parkeerplaats om met u de verschillende sloten, sluitplannen en sleutelplannen te bekijken.

Voor een veilige afsluiting van de woning bieden wij een uitgebreid assortiment cilindersloten.

We bieden 70 jaar ervaring met meerpuntssloten, veiligheidssloten, sluitplannen...

Ruime stock aan sloten.

Het lange bestaan van slotenmakerij Traen-Van Parys laat ons over een ruime stock klassieke cilindersloten beschikken, van klassieke dubbele of halve Euro-cilinders, Zwitserse cilinders, dubbele veiligheidscilinders met nood-functie, hele of halve knopcilinders, staartcilinders tot brievenbus cilinders. Naast veiligheidssloten hebben we cilindersloten met veiligheidscilinders en bijpassende sleutels met eigendomscertificaat op voorraad. De veiligheidscilinders verhinderen het illegaal kopiëren van de sleutel.

Meerpuntssluiting voor optimale beveiliging.

Om de inbraakbeveiliging van uw gebouw te verhogen, en het forceren van de deur te voorkomen, raden we het gebruik van een meerpuntssluiting aan. De deur wordt boven en onderaan vergrendeld, met één beweging. Wij hebben verschillende types meerpuntssloten om uit te kiezen. Afhankelijk van de mogelijkheden van de bestaande deur of de te verkiezen bedieningswijze, bekijken we dit graag samen met u.

Enkelvoudige cilinders al dan niet gelijksluitend.

Naast veiligheidscilinders leveren we ook enkelvoudige cilinders, wel of niet gelijksluitend. Met gelijksluitend bedoelen we dat 1 sleutel de verschillende sloten kan openen. Dan hoeft u alleen één sleutel goed te bewaren en moet er geen ingewikkeld sluit en sleutelplan opgesteld worden.

Een sluitplan is interessant voor grotere gebouwen.

Een sluitplan wordt op maat gemaakt en bepaalt de toegangsrechten voor bepaalde sleutels of personen. Dat kunnen wij zowel mechanisch als elektronisch klaarspelen, al dan niet gekoppeld aan toegangscontrole. U bepaalt steeds zelf welke sleutel of persoon toegang heeft tot welke ruimtes. Wij kunnen over meerdere sleutels en sloten verschillende toegangsrechten toekennen.
Scroll naar boven