Diensten

Veiligheidsdeuren

Met Traen-Van Parys haalt u meer dan 70 jaar ervaring in huis.

In onze werkplaats zorgen we zelf voor montage en reparatie van losse stuks. In onze toonzaal met parkeerplaats demonstreren wij u graag de veiligheidsdeuren en branddeuren. Wij hebben ruime ervaring met alle gevestigde deurslot merken als DOM, BKS, YALE, LIPS, LITTO, SOBINCO, DORMA, CISA, HOPPE, ABUS, ASSA ABLOY, SILCA. Bovendien zijn we officiële verdeler van Mecop, een lokale West-Vlaamse producent van metalen deuromlijstingen en inbraakwerende deurgehelen met wereldfaam.

Veiligheidsdeuren zijn uw duurzame investering. Voor elke prijsklasse hebben wij een veilige oplossing.

Vertouw op 70 jaar ervaring bij de plaatsing van inbraak- & brandwerende veiligheidsdeuren.

Inbraakwerende veiligheidsdeuren.

Als u op zoek bent naar een deur met de nadruk op zijn inbraakwerende eigenschappen, kiest u best voor een gepantserde veiligheidsdeur. De gepantserde deur wordt extra beveiligd door een plaatstalen structuur. De deurvleugel en het deurframe bestaan uit plaatmateriaal, de cilinders worden weggewerkt, het slot verzwaard met meerpuntssluiting en de scharnieren extra beschermd. We hebben gepantserde buitendeuren, voordeuren, maar evengoed gepantserde binnendeuren in de kleur van uw keuze.

Geluidsdempend & onderhoudsvriendelijk.

Veiligheidsdeuren kies je ook voor hun duurzame, onderhoudsvriendelijke en isolerende kwaliteiten. Zij zijn de meest geïnstalleerde binnendeur in residentiële instellingen en hotels. Wist u dat een veiligheidsdeur tot -34dB akoestisch isoleert? Metalen deuromlijstingen zijn slijtvast en worden gewaardeerd voor hun esthetische kwaliteiten met naadloos design. Dit voor een strakke afwerking van de moderne binnenhuisinrichting.

Montage & dienst na verkoop.

Een perfecte montage is bij het plaatsen van brandveilige deuren van levensbelang. U kunt bij aankoop van een brandwerende deur rekenen op het vakmanschap van ons montageteam en onze uitstekende dienst na verkoop dankzij onze depannage services. Slaat u onze goede Google reviews er gerust op na.

Brandwerende deuren.

Brandwerende deuren vind je niet alleen meer in openbare gebouwen. De fabrikanten van brandwerende deuren stapten af van de puur functionele look en brachten elegante brandwerende deuren op de markt. Deze deuren kunnen wij eveneens integreren binnen uw toegangscontrole, domotica systeem of brandcentrale. We hebben brandwerende deuren met vol houten blad, in fineer, gelakt, zelfs brandwerende deuren met beglazing. Een veiligheidsdeur met brandwerende eigenschappen installeren wij ook aan uw binnenhuis safe- of panic room.
Scroll naar boven