Diensten

Deurpompen

Sinds de jaren 1930 is ons bedrijf gefascineerd door alles wat met het openen en sluiten van deuren te maken heeft.

Naast onze stock sleutels, sloten, safes en alle toebehoren en vervangingsstukken beschikken wij ook over de nodige ervaring en vakmanschap. In onze eigen werkplaats monteren en herstellen wij zelf. We beschikken over een ervaren team vakmannen voor montage. Onze slotenmakerij is verdeler van alle gerenommeerde merken als DOM, BKS, YALE, LIPS, LITTO, SOBINCO, DORMA, CISA, HOPPE, ABUS, ASSA ABLOY, SILCA. Voor de plaatsing van deurpompen en vloerpompen verkiezen wij de gliders en deurdragers van het merk Dormakaba, maar ook andere merken kunnen wij op aanvraag installeren of herstellen.

 

Wij adviseren u graag over de technische eigenschappen van de verschillende types deurdrangers.

Traen-Van Parys, al 70 jaar uw specialist voor het plaatsen van deurpompen en vloerpompen.

Deurpompen.

Een goede deurpomp zal de deur niet alleen verhinderen dicht te slaan, zij zal de deur afsluiten met een snelheid en kracht zoals u dat wil. Wij hebben pompen in veel prijsklassen, voor elke prijsklasse een oplossing! Om de deursluiter van het zicht te onttrekken, kiest u voor een inbouw deurpomp met glijarm.

Vloerpompen.

Een nog moderner resultaat bereiken we met een vloerpomp. Vloerveren zijn de ideale keuze voor glazen deuren of rondboogdeuren. U vindt in ons assortiment ook vloerpompen voor veiligheidsdeuren of brandwerende deuren, contactloos bediend en elektronisch gestuurd. Wij installeren al vloerpompen bij minimale inbouwdieptes van enkele centimeters. Neem vrijblijvend contact op met ons en wij bekijken samen met u de mogelijkheden binnen uw pand of woning. Persoonlijk contact & advies op maat is ons visitekaartje.
Scroll naar boven