Diensten

Slotenmaker

Bel ons voor een snelle en vakkundige depannage.

In een straal van 15 km rond Brugge kunt u Traen- Van Parys bellen voor een vakkundige depannage bij slot- of sleutel problemen. Sinds 1930 specialiseert deze Brugse firma zich in de beveiliging van huizen, het openen van deuren en allerhande sloten of het bijmaken van sleutels. Sinds 2020 staat een 4de generatie slotenmakers aan de leiding van het bedrijf. Motivatie en ervaring troef!

Bent u uw huissleutel verloren of heeft u zichzelf per ongelijk buitengesloten?

Wij helpen u graag naar binnen.

Dringende depannage
75€ (excl. btw)

Exclusief eventuele extra ingrepen en reparaties. Exclusief verplaatsingskosten buiten straal van 10km rond Brugge. Geen herroepingsrecht bij dringende oproepen.

Is het slot kapotgemaakt of de vergrendeling geforceerd?

Als slachtoffer van een inbraak wilt u liefst meteen een nieuw slot steken.

70 jaar ervaring als slotenmaker.

Dankzij de eigen depannagedienst, bedreven in de montage van sloten en deurpompen, vindt u een snelle & vakkundige oplossing aan correcte prijs. Leest u er maar onze goede Google reviews op na. Persoonlijk contact en advies op maat is ons visitekaartje.

Ervaring met alle courante merken.

Wij zijn uw slotenmaker met ervaring met volgende merken: DOM, BKS, YALE, LIPS, LITTO, SOBINCO, DORMA, CISA, HOPPE, ABUS, ASSA ABLOY,SILCA.

Mechanische & elektrische sloten.

We voorzien de depannage van zowel mechanische sloten als elektrische systemen. Voor particulier of bedrijf, auto’s, huizen en kantoren, hotelkamers en bed and breakfasts tot steps en fietsen.

Herstellen van beslag.

Ook het herstellen van beslag & het openen van panic rooms nemen we voor onze rekening. Voor elk probleem vinden wij een oplossing aan eerlijke prijzen. In een straal van 15 km rond Brugge staat ons depannage team voor u klaar.
Scroll naar boven