Diensten

Slotenmaker

Bel ons voor een snelle en vakkundige depannage.


Slotenmaker Traen Van Parys: Uw sleutel tot veiligheid

Welkom bij Traen Van Parys! Wij zijn uw lokale experts op het gebied van sloten en beveiliging. Onze kernwaarden zijn betrouwbaarheid, vakmanschap en klanttevredenheid. Hieronder vindt u een overzicht van onze uitgebreide diensten.


Onze Diensten


1.Noodopening van Deuren Vanaf 9 tot 18u Ma – Vr

Beschrijving: Heeft u zichzelf buitengesloten? Geen zorgen, onze 24/7 noodservice zorgt ervoor dat u snel weer binnen kunt. Wij staan dag en nacht voor u klaar om u uit deze lastige situatie te helpen.

Kenmerken: Snel ter plaatse, schadevrije opening, ervaren slotenmakers.

Voordelen: U hoeft niet lang te wachten en uw deur blijft intact.

Proces: Na uw oproep komt een van onze slotenmakers binnen 45 minuten naar u toe. Wij openen uw deur zonder schade, indien mogelijk.

Prijs: Vanaf 78 euro per depannage


2. Sloten Vervangen en Installeren

Beschrijving: Of u nu uw huidige sloten wilt vervangen of nieuwe sloten wilt laten installeren, wij bieden een breed scala aan hoogwaardige sloten voor optimale beveiliging.

Kenmerken: Diverse typen sloten beschikbaar, snelle installatie, gekwalificeerde vakmensen.

Voordelen: Verhoogde beveiliging van uw woning of bedrijfspand, lange levensduur van sloten.

Proces: Wij inspecteren uw huidige sloten, bespreken de beste opties met u en installeren de nieuwe sloten snel en efficiënt.

Prijs: afhankelijk van de omvang van de werkzaamheden.


3. Inbraakpreventie Advies en Beveiligingsoplossingen

Beschrijving: Bescherm uw huis of bedrijf tegen inbraken met onze deskundige inbraakpreventie adviezen en op maat gemaakte beveiligingsoplossingen.

Kenmerken: Persoonlijk advies, uitgebreide beveiligingsanalyse, implementatie van beveiligingssystemen.

Voordelen: Gemoedsrust, verminderd risico op inbraken, verbeterde algehele veiligheid.

Proces: Onze experts komen bij u langs voor een grondige beveiligingscheck. We identificeren kwetsbaarheden en adviseren u over de beste maatregelen en systemen om uw pand te beveiligen.

Prijs: Prijs op aanvraag, afhankelijk van de omvang van de werkzaamheden.


4. Reparatie van Sloten

Beschrijving: Is uw slot beschadigd of werkt het niet meer naar behoren? Onze reparatieservice zorgt ervoor dat uw sloten weer als nieuw functioneren.

Kenmerken: Snelle en efficiënte reparaties, gebruik van originele onderdelen, ervaren technici.

Voordelen: Kostenbesparing door reparatie in plaats van vervanging, verlengde levensduur van uw sloten.

Proces: Na een grondige inspectie repareren we het slot ter plaatse of vervangen we onderdelen indien nodig.5. Veiligheidsdeuren en -sloten

Beschrijving: Voor extra beveiliging van uw pand bieden wij hoogwaardige veiligheidsdeuren en -sloten. Deze producten zijn ontworpen om maximale bescherming te bieden tegen inbraakpogingen.

Kenmerken: Hoge kwaliteit materialen, diverse stijlen en ontwerpen, gecertificeerde beveiligingsproducten.

Voordelen: Verhoogde weerstand tegen inbraak, duurzame beveiligingsoplossing, esthetisch aantrekkelijk.

Proces: Wij adviseren u over de beste opties en installeren de veiligheidsdeuren en -sloten volgens de hoogste normen.

Prijs: Prijs op aanvraag, afhankelijk van het gekozen product en de installatie.


6. Digitale Sloten zoals DOM Tapkey & Salto & Tedee

Beschrijving: Upgrade uw beveiliging met de nieuwste digitale sloten van SALTO en DOM Tapkey & Tedee. Deze innovatieve sloten bieden geavanceerde toegangscontrole en eenvoudige beheeropties.

Kenmerken: Smartphone bediening, toegangscontrole op afstand, integratie met bestaande systemen.

Voordelen: Flexibel beheer van toegangsrechten, verhoogde veiligheid, gebruiksvriendelijke interface.

Proces: Wij helpen u bij de keuze van het juiste digitale slot, installeren het systeem en geven u een uitgebreide uitleg over het gebruik en beheer.

Prijs: Prijs op aanvraag, afhankelijk van het gekozen systeem en de installatie.


7. Vloer- en Deurpompen

Beschrijving: Voor een gecontroleerde en soepele sluiting van uw deuren bieden wij een breed scala aan vloer- en deurpompen. Deze systemen zijn ideaal voor zowel residentiële als commerciële toepassingen.

Kenmerken: Diverse modellen beschikbaar, geschikt voor zware deuren, verstelbare sluitkracht.

Voordelen: Verlengt de levensduur van uw deuren, voorkomt harde klappen en schade, verhoogt gebruiksgemak.

Proces: Wij adviseren u over de meest geschikte vloer- of deurpomp voor uw situatie, installeren deze professioneel en stellen de pomp in voor optimale prestaties.

Prijs: afhankelijk van het gekozen model.


8. Renovatie van Schuiframen

Beschrijving: Verhoog de functionaliteit en het uiterlijk van uw schuiframen met onze professionele renovatieservice. Wij zorgen ervoor dat uw schuiframen soepel werken en er als nieuw uitzien.

Kenmerken: Reparatie van rails en wielen, vervanging van versleten onderdelen, verbetering van isolatie.

Voordelen: Verlengt de levensduur van uw schuiframen, verhoogt energie-efficiëntie, verbetert esthetiek en functionaliteit.

Proces: Wij inspecteren uw schuiframen grondig, identificeren de benodigde reparaties en voeren de renovatie uit met hoogwaardige materialen en vakmanschap.

Prijs: Prijs op aanvraag, afhankelijk van de omvang van de renovatiewerkzaamheden.


9. Beveiliging van Kantoren en Verhuur via DOM Tapkey

Beschrijving: Beveilig uw kantoorruimte met onze geavanceerde beveiligingsoplossingen en profiteer van de gemakken van DOM Tapkey voor het beheer van verhuur. Deze moderne oplossing biedt flexibele toegangscontrole en eenvoudig beheer voor zowel kantoorbeveiliging als verhuur.

Kenmerken: Toegangscontrole op afstand, eenvoudig beheer van toegangsrechten, geschikt voor korte en lange termijn verhuur.

Voordelen: Verhoogde beveiliging van uw kantoor, eenvoudig beheer van toegangsrechten voor huurders, gebruiksvriendelijke interface.

Proces: Wij installeren het DOM Tapkey systeem en geven u een uitgebreide uitleg over het beheer en de voordelen voor zowel beveiliging als verhuur.

Prijs: Prijs op aanvraag, afhankelijk van de gekozen oplossingen en de installatie.


10. Plaatsen van Branddeuren en Digitale Sloten, Plaatsing Deurpompen en Onderhoud voor Hotels

Beschrijving: Zorg voor optimale veiligheid en functionaliteit in uw hotel met onze professionele installatie van branddeuren, digitale sloten, deurpompen en onderhoudsdiensten. Wij bieden complete oplossingen voor brandveiligheid en toegangsbeheer, specifiek gericht op de behoeften van hotels.

Kenmerken: Gecertificeerde branddeuren, geavanceerde digitale sloten, professionele installatie van deurpompen, regelmatige onderhoudsdiensten.

Voordelen: Verhoogde brandveiligheid, verbeterd toegangsbeheer, langere levensduur van deuren en sloten, betrouwbare werking door regelmatig onderhoud.

Proces: Wij installeren de benodigde systemen volgens de hoogste veiligheidsnormen en bieden een onderhoudsprogramma om de functionaliteit en veiligheid te waarborgen.

Prijs: Prijs op aanvraag, afhankelijk van de omvang van de installatie en het gekozen onderhoudsprogramma.


11. Sleutelservice


Beschrijving: Voor al uw sleutelbehoeften, van het dupliceren van sleutels tot het maken van sleutels voor speciale sloten, kunt u bij ons terecht. Wij bieden snelle en betrouwbare sleutelservices voor zowel residentiële als commerciële klanten.

Kenmerken: Dupliceren van huissleutels, autosleutels, en veiligheidssleutels, sleutels op maat voor speciale sloten.

Voordelen: Snel en efficiënt, hoge kwaliteit sleutels, breed scala aan sleuteltypes.

Proces: Breng uw sleutel naar onze werkplaats, waar onze experts deze snel voor u dupliceren of op maat maken. Wij bieden ook een mobiele sleutelservice voor bedrijven en instellingen.

Prijs: afhankelijk van het type sleutel.


Waarom Kiezen voor Slotenmaker Traen Van Parys?


Ervaring en Expertise: Met jarenlange ervaring en een team van gecertificeerde slotenmakers garanderen wij vakmanschap en betrouwbaarheid.

Klanttevredenheid: Uw tevredenheid staat bij ons voorop. Wij streven ernaar om elke klant snel en efficiënt te helpen.

Transparante Prijzen: Geen verborgen kosten. Wij bieden duidelijke prijsindicaties vooraf.


Neem vandaag nog contact met ons op voor al uw slotenmakerbehoeften.  Traen Van Parys is er om u te helpen met snelle, betrouwbare en betaalbare oplossingen.


Bent u uw huissleutel verloren of heeft u zichzelf per ongelijk buitengesloten?

Wij helpen u graag naar binnen.

Dringende depannage
78€ (excl. btw)

Exclusief eventuele extra ingrepen en reparaties. Exclusief verplaatsingskosten buiten straal van 10km rond Brugge. Geen herroepingsrecht bij dringende oproepen.

Is het slot kapotgemaakt of de vergrendeling geforceerd?

Als slachtoffer van een inbraak wilt u liefst meteen een nieuw slot steken.We maken ook offertes voor de verzekering in dien nodig

Al generaties ervaring als slotenmaker.

Dankzij de eigen depannagedienst, bedreven in de montage van sloten en deurpompen, vindt u een snelle & vakkundige oplossing aan correcte prijs. Leest u er maar onze goede Google reviews op na. Persoonlijk contact en advies op maat is ons visitekaartje.

Ervaring met alle courante merken.

Wij zijn uw slotenmaker met ervaring met volgende merken: DOM, BKS, YALE, LIPS, LITTO, SOBINCO, DORMA, CISA, HOPPE, ABUS, ASSA ABLOY,SILCA.

Mechanische & elektrische sloten.

We voorzien de depannage van zowel mechanische sloten als elektrische systemen. Voor particulier of bedrijf, auto’s, huizen en kantoren, hotelkamers en bed and breakfasts tot steps en fietsen.

Herstellen van beslag.

Ook het herstellen van beslag & het openen van panic rooms nemen we voor onze rekening. Voor elk probleem vinden wij een oplossing aan eerlijke prijzen. In een straal van 15 km rond Brugge staat ons depannage team voor u klaar.
Scroll naar boven