TRAEN - VAN PARYS

Depannage slotenmaker Oostkamp

Bent u uw huissleutel verloren of heeft u zichzelf per ongelijk buitengesloten? Wij komen snel ter plaatse in Oostkamp.

Bent u uw autosleutel vergeten, of is de sleutel afgebroken? Wij helpen u graag weer op weg.

Is het slot kapotgemaakt of de vergrendeling geforceerd? Als slachtoffer van een inbraak wilt u liefst meteen een nieuw slot steken.

70 jaar ervaring als slotenmaker in Oostkamp.

Dankzij de eigen depannagedienst, bedreven in de montage van sloten en deurpompen, vindt u een snelle & vakkundige oplossing aan correcte prijs. Leest u er maar onze goede Google reviews op na. Persoonlijk contact en advies op maat is ons visitekaartje.

Ervaring met alle courante merken.

Wij zijn uw slotenmaker met ervaring met volgende merken: DOM, BKS, YALE, LIPS, LITTO, SOBINCO, DORMA, CISA, HOPPE, ABUS, ASSA ABLOY,SILCA.

Mechanische & elektrische sloten.

We voorzien de depannage van zowel mechanische sloten als elektrische systemen. Voor particulier of bedrijf, auto’s, huizen en kantoren, hotelkamers en bed and breakfasts tot steps en fietsen.

Herstellen van beslag.

Ook het herstellen van beslag & het openen van panic rooms nemen we voor onze rekening. Voor elk probleem vinden wij een oplossing aan eerlijke prijzen. Voor interventies in Oostkamp & Hertsberge, Ruddervoorde, Waardamme staat ons depannage team voor u klaar.

Bel ons voor een snelle en vakkundige depannage in Oostkamp.

In Oostkamp & Hertsberge, Ruddervoorde, Waardamme kunt u Traen- Van Parys bellen voor een vakkundige depannage bij slot- of sleutel problemen. Sinds 1930 specialiseert deze Brugse firma zich in de beveiliging van huizen, het openen van deuren en allerhande sloten of het bijmaken van sleutels. Sinds 2020 staat een 4de generatie slotenmakers aan de leiding van het bedrijf. Motivatie en ervaring troef!